WARM DATA LAB -TAPAHTUMASARJA
>>> Kutsu >>>

Lämpimästi tervetuloa sydämelliselle ja välittävälle tutkimusmatkalle systeemiseen muutokseen, jota parhaillaan elämme. Luomme yhdessä uudenlaista tapaa olla suhteessa siihen, kuinka huomaamme ja huomioimme asioita.

Emme enää pyri tekemään muutosta, vaan olemme siinä mukana. Vanhaan normaaliuteen ei kannata palata, koska se itse asiassa toi meidät tänne. Kutsumme sinut sen sijaan keskinäisen oppimisen prosessiin, jotta voimme tuoda enemmän elinvoimaa ja inhimillisyyttä kukin omiin systeemeihimme.

Warm Data Lab -keskusteluprosessi (WDL) on elävä ja näennäisen yksinkertainen tapa tuoda ryhmä ihmisiä yhteen keskustelemaan monimutkaisista asioista. Prosessissa useat teoriat ja kokemukset kytkeytyvät saumattomasti elävään käytäntöön. Kuka tahansa iästä, taustasta, taidoista tai “tietämyksestä” riippumatta voi osallistua WDL:ään, joka on avoin foorumi oppimiselle ja löytämiselle.

Warm Data Lab -metodin on kehittänyt Nora Bateson, isänsä Gregory Batesonin elämäntyön jatkumona.Tilaisuuksia fasilitoivat Sydenkoulu ry:n aktiivit, jotka on koulutettu metodin käyttöön Nora Batesonin toimesta. Tilaisuuksien yhteydessä on mahdollista keskustella myös Sydenkoulun muusta toiminnasta ja siitä kuinka elää ihmisenä tässä ajassa.

>>> Info ja aikataulu >>>

Sydenkoulun WDL-sarjan tilaisuudet järjestetään Tampereella sunnuntaisin. Et tarvitse mitään erityistä mukaan, tuothan vain itsesi, uteliaisuutesi ja tarinasi. Ensimmäinen tilaisuus on ilmainen ja avoin kokeilukerta, johon ei tarvitse ilmoittautua.

Su 23.4. klo 12-15
Kuulu, Artteli

Sarjan seuraavat kolme kertaa ovat maksullisia ja vaativat ilmoittautumisen:

Su 7.5. Klo 12-14
Kokoushuone, Artteli

Su 21.5. Klo 12-14
Kokoushuone, Artteli

Su 4.6. Klo 12-15
Ulkona luonnossa Pyynikillä.
Tapaaminen näkötornin edessä klo 12, josta jatkamme yhdessä määränpäähän. Ota mukaan oma istuinalunen! Sateen sattuessa olemme sisätiloissa.

>>> Hinta >>>

Yksi kerta: 7 e
Kolmen sarja: 15 e
Mobilepay / käteinen / lasku

Jos hinta on ainoa este osallistumisellesi, laitahan viestiä. Emme käännytä ketään ovella varojen puutteesta johtuen.

>>> Ilmoittautuminen >>>

https://forms.gle/Ew9FskG1qTNztRfs7


>>> Kysymykset ja lisätiedot tilaisuuksista >>>

julia@sydenkoulu.com
antti@sydenkoulu.com

Lämpimästi tervetuloa!

>>> Lähteitä ja lisätietoja WDL-prosessista >>>

https://norabateson.medium.com/finding-a-way-3582b2e0c6a3
https://www.linkedin.com/…/my-first-warm-data-lab-nicholas…/
https://thesideview.co/journal/warm-data-and-iced-lemonade/


Sydenkoulu ry
3144787-6
info@sydenkoulu.com
Finland